Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 3 december 2014

Biologisch.....

Dit idee móet ik echt even met jullie delen, hoe leuk is dit! De OrganiX Cowl.....


De Biologische Kol! Door de wisseling van recht en averechte steken en verkorte rijen breien lijkt het net alsof je een knoest in je kol hebt gebreid, helemaal terug naar de natuur :-)

Je kan 'm natuurlijk ook maken in iets minder biologische kleurtjes, minstens zo leuk!

 

Je vindt het patroon terug op Ravelry of Craftsy (Engels). Je kunt er ook een sjaal van maken,


En heb je eenmaal de smaak te pakken, dan brei je ook de Biologische Tuniek erbij :-) Met een klein zakje in de knoest! Ook van Ravelry.

5 opmerkingen:

 1. MOOI!! Voor mij als geitenwollensok natuurlijk helemaal het einde ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend!!
  Dank je wel voor het plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Wat een goede tip. Lijkt me mooi van garen met een langzaam kleurverloop.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah! Nou dacht ik heel even dat hij ook van biologisch garen was gemaakt. Bestaat dat eigenlijk? (Want wat is er eigenlijk 'bio' aan een knoest?)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...