Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 8 december 2014

Vrolijk

Oef - wat een sombere dag! Hier plenste het met regelmaat en Ali moest het kerstboompje voor de deur eerst verankeren want het waaide alle kanten op. Met recht de donkere dage nvoor Kerst!
Dit dekentje is in elk geval gemaakt met hele vrolijke kleuren.


Neutraal grijs wordt afgewisseld met neon-kleurtjes. Dit dekentje van Little Woollie is gehaakt met vasten, Hier gemaakt van een wollen draad - maar om deze neonkleurtjes te vinden in wol is een hele zoektocht. In acryl zijn ze wel te krijgen. Er zijn 18 bollen gebruikt, (5 kleurtjes en 13 grijze) - maar het uiteindelijke formaat kan ik niet terugvinden. Meer foto's vind je terug op het blog van Little Woollie.

Je kunt uiteraard ook stokjes of andere steken gebruiken voor deze deken!


4 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanet,

  Met recht een dekentje om vrolijk en hopelijk ook warm van te worden.

  Groetjes,
  Renee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk vrolijke kleurtjes in dit sombere weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty! Prachtig met alleen maar vasten. En ook met de felle kleur er tussen door!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...