Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 9 december 2014

Geschenk

December is de maand van de geschenken en cadeautjes ( en voor mij een onbeheersbare maand qua uitgaven, op een of andere manier laat ik me er altijd door verrassen..). Het liefst zou ik iedereen in mijn omgeving iets zelfgemaakts willen geven -  droom maar zacht, Jeanet! Dan moet ik wel in januari beginnen en ben ik in december echt nog niet klaar.

Dit lieve geschenktasje vond ik via de facebook Christmas bloghop van Scheepjeswol. Wat leuk!
Het komt van Made with Loops en het patroon is gratis te downloaden in o.a. Nederlands.

IMG_1342

Gemaakt met 5 kleurtjes Stone Washed en het is een mooi oefenprojectje voor Fair Isle breien.
In zo'n mooi tasje wil ik mijn kerstcadeautje ook wel!

IMG_1341

Zit je op Facebook? Dan kun je via Scheepjeswol een hele verzameling leuke (Kerst)-patronen vinden. Als je de pagina liked krijg je automatisch een berichtje van een nieuw idee!2 opmerkingen:

 1. Wat een plaatje zeg... ja iedereen iets zelfgemaakts geven dat lukt mij ook niet hoor, maar ik heb voor mijn moeder al een cadeautje zelfgemaakt en ik ben het nu ook voor mijn zusje aan het maken... en voor een nichtje ben ik een kussen aan het maken... dus toch wel een klein beetje op de goede weg...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi tasje weer, supermooi van kleur ook. Geweldige tip, dankjewel!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...