Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 8 december 2014

Sterren-sjaal

Na een heerlijke zondag gaan we vanmorgen weer hard aan de slag. Er moet nog van alles gebeuren vandaag, we beginnen maar met een logje.

Deze prachtige sterren-sjaal van Atty is heerlijk warm en past ook prima bij de tijd van het jaar!

 

Eigenlijk heet hij bloemensjaal, maar voor nu zien we er vooral sterretjes in :-)
De sjaal is gehaakt van 2 verschillende kleuren Invicta Colour (200 gram in totaal) met haaknaalde 3½. Op het blog van Atty vind je het uitgebreide Nederlandse patroon. Je kunt de sjaal natuurlijk ook een andere vorm geven.


Door het gebruik van de vele kleuren in de Invicta colour beschik je moeiteloos over heel veel tintjes.

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...