Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 2 december 2014

Lichtje

Op deze donkere dag een mooi ideetje voor wat licht in de duisternis. We hebben tenslotte de eerste Adventszondag al weer achter de rug en we richten ons weer op Kerst!


Deze prachtige versiering voor een lichtje vind je bij Atelier Valerie, waar je een uitgebreide beschrijving in het Nederlands vindt. Prachtig met katoen of misschien zelfs een beetje lurex voor een extra feestelijk effect.

Foto's en Patroon van Atelier Valerie.

En nu als een speer nog wat pakjes verzenden, ik hoop dat ik op tijd bij de post ben....

5 opmerkingen:

 1. Echt prachtig Jeanet...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Jeanet ... bedankt om deze mooi te vinden ...
  Nog een fijne avond ... lieve groetje Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een prachtig idee - en zo mooi uitgevoerd. Waarschijnlijk heb je een piekje in je bezoekers? :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...