Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 1 december 2014

Eén-avond-ponchette

Da's dan weer even omschakelen, van zo'n heerlijke vrije zondag naar een donkere, drukke maandag. Mijn mailbox puilt uit (de wasmand overigens ook). Ik ben al een paar uurtjes bezig om wat achterstand weg te werken.
Gisteren liet ik mijn onderhanden-werkje zien, en ik kreeg heel veel reacties op de foto. Even geduld nog - even afbreien, info over dit leuke garen en het patroon volgen snel. Eerst even dit 1-avond-projectje!

Jullie herinneren je vast de Ponchette nog wel. Er is nu een hele leuke Winterversie van gemaakt. Lekker snel klaar want je haakt 'm met naald 10 - en nu het zo koud geworden is kun je zo'n warme kol nog best snel nodig hebben.


Het ontwerp is van Sascha, en de versie hierboven is gehaakt van 2 bollen Verona van Scheepjeswol (kleur 2 - hier vind je de andere kleuren).

Je kunt bij ons pakketjes bestellen (2 bollen Vernona plus patroon plus verzenden voor € 23,95) - stuur dan even een mailtje. Zet er dan duidelijk bij welke kleur je wilt.


Je kunt het patroon ook los kopen via Ravelry of Etsy. Het duidelijke patroon is geschreven in het Nederlands, en heeft zowel een schema als ook een beschrijving.1 opmerking:

 1. Hallo, ook dit is weer zo mooi !!

  Ik had u bij de vorige post gevraagd naar het merk van de mooie gekleurde bolletjes wol .. ? Ik vind het zo mooi en zou er ook heel graag iets van maken.
  Of mag ik niet vragen naar merken van wol ?? ik heb geen idee.. mischien kunt u het merk/naam op mijn blog schrijven ??
  Alvast bedankt

  Groetjes Dicky Marie

  Mijn blog is http://huys50.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...