Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 18 december 2014

Afronden....?

Zo aan het eind van het jaar zijn er allerlei dingen die afgerond moeten worden. Tenslotte willen we na een korte break het nieuwe jaar fris en fruitig én goed voorbereid beginnen. Maar ja, je kent me ondertussen wel - er komt hier altijd van alles tussendoor, niets gaat zoals gepland. Van afronden komt nog niet veel...

Gisteren werden er nog een paar gigantische dozen afgeleverd. Jaaaa! eindelijk de wol voor de Zeeuwse Deken. Tot mijn spijt werden niet alle kleurtjes geleverd, dus het was wat passen en meten om al die pakketten klaar te krijgen, de rest volgt begin januari (we hebben gelukkig nog even tijd).


Na een lange avond doorpezen liggen er een heleboel pakketten klaar om verzonden te worden..
Hoewel ik heel ruim had besteld, druppelden de bestellingen juist de laatste dagen weer hard binnen. Veel is al weer op! Een tweede bestelling wordt gelukkig begin januari al weer nageleverd.


En het laatste doosje Unicat voor dit jaar werd bezorgd! Dit is wat er nu nog in de winkel staat. Wil je nog wat in huis halen voor de Kerst, dan moet je snel reageren. Wie het eerst komt...
De bollen zijn bij avondlicht gefotografeerd, de kleuren zijn niet optimaal, je kunt altijd even mailen voor meer informatie of andere foto's.



10 opmerkingen:

  1. Nog even doorbikkelen Jeanet! Hele fijne dagen gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De bekende zware laatste loodje Jeanet... Je komt er wel...
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is de rand van de shawl ook met unicat gehaakt?? ,want dan moet ik van mijn eigen shawl een rand uithalen. vind geen geschikt garen ervoor.

    Alvast fijne feestdagen..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt het maar weer druk Jeanet met al de bestellingen te verwerken, gelukkig kan je aftellen naar wat verlofdagen binnenkort. Prachtige sjaal en ook weer leuke kleurtjes Unicat!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een drukte alweer Jeanet! En wat een prachtige versie van de Fruity Shawl!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik zou de deken graag in 1 kleur(wolwit) breien hoeveel bollen heb ik danong nodig
    en wat is de prijs per bol.want wil dan wel extraook voor kussens
    Groet ELly

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De pakketten bevatten 10 bollen van 150 gram. ze zijn te bestellen via http://www.tikkeltjezeeuws.nl/?231,zeeuwse-deken-effen Dit is behoorlijk ruim gemeten, Extra bollen bestellen kan natuurlijk ook, een grote bol van 150 gram kost 10,50

      Verwijderen
  7. Super dat jullie gaan sluiten!:-)
    Al had ik juist bedacht als we 30-31 dec in middelburg logeren om langs te komen.... Gelukkig hebben we nog een nachtje geboekt van 20-21 jan :-))! Is er dan weer nieuwe voorraad unicat binnen? Vind het zo moeilijk vanaf een foto kiezen.
    De laatste loodjes en dan een hele fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen