Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 20 juni 2014

Zeemansknopen

Met de GIFS-conferentie voor de boeg - waar zee en vis centraal staan - en de Visserijdag in het verschiet ontkom ik er niet aan om in de Nautische sferen te blijven! Dus sprak deze tas me helemaal aan:


Deze tas heet "Nautical Knots" en je kunt het patroon terugvinden op Ravelry, verkrijgbaar in 2 maten.  Hiervan kom je toch helemaal in de stemming...? Deze tas is gehaakt met dikke katoen op nld 5mm, maar met wat fantasie kun je zelf (met een AH-tas???) wat variëren met het garen dat je voorkeur heeft.


Er zitten leuke details op de tas, die handig zijn voor een dagje strand...De ontwerpster van deze tas heeft ook een blog, A Crocheted Simplicity
Ook in een andere kleur is hij superleuk!

(De kleinere variant)


2 opmerkingen:

  1. Leuk al die aandacht voor visserij en bijpassende handwerken. En ik verheug me al op je foto's straks ook van de klederdrachten. Ik plaatste een link naar jou op een blogje over klederdracht. Goede hoewel drukke dagen toegewenst!
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie tassen! Ik ben jou blog gaan volgen, er staan super leuke en interessante dingen op. Zelf woon ik in Oost-souburg en hoop snel eens te komen kijken in je winkel. Denk dat ik mijn ogen uitkijk :-)
    Groetjes, Francis

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...