Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 9 juni 2014

Opgewekt!

Oei, nu heb ik het blog toch een beetje laten versloffen deze dagen! Maar in de veronderdstelling dat het warme weer niet uitnodigde om achter de computer te gaan zitten (om te bloggen èn te lezen) heb ik het ook maar eens van genomen :-)

Bovendien was ik gisteren een hele dag bij Opwekking. Het koste bijna 5 auto-uren heen-en-weer maar het was een heerlijke dag en met deze ervaring kan ik weer (letterlijk en figuurlijk) opgewekt de komende weken in! :-)


Met 2 dagen echt helemaal geen handwerken aan mijn hoofd (zelfs niet eens in mijn handen gehad!) moet ik er zowaar weer even inkomen. Gelukkig heb ik nog stapels met ideeën liggen (lang leve Ravelry en Pinterest).

Dit vestje vond ik via Ravelry, wat een plaatje! Het patroontje is van Drops, en wordt daar door een peutertje gedragen. Het patroonje is in het Nederlands en te maken in maat 50 - 104 (en ook nog wel wat groter als je dikkere wol en naalden neemt!)


Nog meer prachtige foto's van dit vestje vind je hier.

7 opmerkingen:

 1. Woooow, dat is wel heel lang rijden geweest voor jullie!! Wij deden het in een half uurtje op de fiets vanaf m'n schoonouders. Heerlijk om weer even zo 'opgewekt' te zijn he? Ik vond het in ieder geval super om daar weer even die sfeer op te snuiven en heerlijk te zingen daar op het grote veld! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mensen bij elkaar! Daar wordt je vanzelf opgewekt van :-)

   Verwijderen
 2. Je hebt het er lekker van genomen en gelijk heb je Jeanet, ook voor jou bestaat er nog iets anders dan alleen maar werken :-) Een superleuk vestje vond je voor ons!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hé Jeanet, ik hoop dat je er iets van mee naar huis hebt kunnen nemen zodat je daar dan weer even op kan teren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een verrassing, zo hoor ik niets van opwekking en zo ga jij....... Mijn vriendin gaat al jaren maar ik hoorde en nooit iemand over. Ik zelf ga niet, ben katholiek maar het lijkt me enorm inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel een van de erg leuke dingen: vogels van allerlei pluimage :-)
   Allemaal bij elkaar!

   Verwijderen
 5. Leuk om te lezen dat je naar Opwekking ging! Inspirerend om met zoveel mensen bij elkaar te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...