Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 10 juni 2014

Bij de Zee......

Dit lieve dekentje wil ik al heel lang laten zien. Maar omdat het kleinkind van Ans nog niet geboren was, moest ik nog even wachten! Gelukkig mag ik het nu aan jullie showen:


Het dekentje heet "Beside the Sea" en je kunt het gratis Engelse patroon vinden via Ravelry.
Ans haakte het dekentje van 14 bolletjes Miami (of Softfun kan ook) met haaknaald 4 mm.
Het dekentje werd 85 x 100 cm groot en de kleine mag er nu heerlijk onder slapen. 

Helemaal lief is het kleine Zweedse paardje in dezelfde kleuren! Dit paardje is gemaakt naar het patroon van Sascha. Het Nederlandse patroon van dit Dalapaardje is te koop via Ravelry of Etsy.


Dala Horse crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD

Deze baby boft natuurlijk heel erg met een oma die zo goed kan haken en breien! Ans, van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon!

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige deken. Ans, van harte gefeliciteerd!
  Groetjes Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat leuk, dat dekentje!
  En het paardje ook natuurlijk.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...