Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 20 juni 2014

Vis en zo...

Al een hele tijd is Arnemuiden betrokken bij een Europees project, GIFS. (wil je meer weten, klik dan even op GIFS). Ook ons hele visserstruienproject is daarbij betrokken. In het kader van dit project gaan we volgende week met een aantal bewoners naar Hastings, een Engelse kustplaats/vissersgemeenschap voor een conferentie.

Hastings foto

Daar heb ik natuurlijk heel veel zin in, maar als ik denk wat ik allemaal nog moet doen voor die tijd, breekt het zweet met aan alle kanten uit! 
Heel praktisch betekent het dat ik volgende week een paar dagen niets van me zal laten horen. En dat ik dinsdag de hele dag niet in de winkel ben... 

Om maar in stijl te blijven: deze visjes zijn een mooi projectje als je Fair Isle wilt oefenen!Je vindt het patroon terug op Ravelry. Hier zou ik er best een paar van willen maken voor in de etalage....:-)

En deze is ook leuk! Hier gevonden.

Ik heb al vaker geblogd over visjes e.d. onder het label Visjes vind je ze allemaal op een rij!

Knitted pattern with fish skeleton vector
Knitted pattern with fish skeleton vector

5 opmerkingen:

 1. Die fair isle visjes zien er echt prachtig uit! Je zou er zo aan beginnen! Maar ook die andere visjes inbreien lijkt me heel leuk! Succes daar op de conferentie! We lezen het wel :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier, geniet van je dagjes "uit". De visjes zijn erg leuk, hoe leuk om er een paar aan Daan zijn viskoffer te hangen!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel heel leuk, zo naar een Engelse vissersplaats.Om de overeenkomsten en verschillen te zien!! En spannend wat dit allemaal met de visserstruien te maken heeft :-). Dus hoop ik dat je er erg van geniet!
  De visjes zijn om op te eten, mooi om zo een techniek te oefenen.
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier en hopelijk naast de fish and chips ook nog even de tijd om leuke yarn stores te bezoeken ..ha ha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geniet van alle patronen en prachtige garens,ik zouer zo zin in krijgen.....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...