Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 11 juni 2014

Stressig

We zijn een heel klein beetje stressig! Straks horen we of onze Daniël is geslaagd voor het VMBO. Nog een spannende middag voor de boeg!


Voor alle mensen die deze week horen of ze geslaagd zijn of niet: een patroon van een gebreide stress-bal!
Ik vond deze luxe versie (met verkorte rijen een prachtige kraaltjes) op Ravelry, waar je het Engelstalige patroon kunt kopen.

Een veel simpeler versie vind je hier, gemaakt van een recht lapje!


Geen tijd meer om te haken of breien - maar wel gestressed?? Misschien heb je nog wel een gebreide of gehaakte kerstbal liggen? Succes verzekerd! :-)

3 opmerkingen:

  1. Veel succes met wachten vandaag, en nu maar hopen dat de telefoon niet te vaak gaat, is iedere keer weer spannend. Enne een stressballetje breien of haken kan ook al ontspannend zijn hoor.

    Gr Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zitten ook in spanning.... Niets van de mentor gehoord dus waarschijnlijk wel geslaagd maar je wilt het zeker weten hè?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...