Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 14 juni 2014

Star Wars

Zegt R2D2 je iets? Of Obi-Wan Kenobi, Darth Vader, Prinses Leila, Yoda of Storm Troopers? Als er geen lichtje gaat branden, dan kun je dit wel overslaan. Maar misschien heb je een paar echte StarWars-fans in huis die precies weten waar je het over hebt. Dan geef ik je nu een paar ideeën voor de échte liefhebber!


Geweldige R2D2-muts!
Het patroon (alleen een brei-schema) vind je hier. Op Ravelry vind je nog meer dingen die met behulp van dit schema zijn gemaakt.


Princes Leila-muts (zo zullen we het maar noemen..!)
Patroon te koop op Ravelry


Mini-Yoda...
Arm kind, ik hoop dat hij het zijn ouders vergeeft.... patroon gratis op Ravelry.


Onmisbaar! Een (gehaakte) lichtsabel! hier te vinden.


Obi-Wan Kenobi en nog veel meer StarWars-mini-figuren kun je ook weer vinden via Ravelry.

Liever een wat groter project?

foto Ravelry, het patroon met alle mogelijke teltekeningen vind je hier.

Liever een R2D2 op ware grootte? Dat kan hoor!

Kijk maar op Ravelry!

Nou, nog eentje dan:
Death Star-kussen hier gevonden.

That's no moon - Pops de Milk

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...