Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 2 juni 2014

Zeeland

Weet je nog niet zeker waar je de komende tijd op vakantie wil gaan?? Dan moet je beslist het filmpje van de Vlaamse zender VRT1 een bekijken (Vlaanderen Vakantieland, met een uitstapje naar....Zeeland!) Je bent zo óm!Je kunt het hele filmpje bekijken via deze website. Saartje begint in Veere waar ze meegaat met de Betje, een Zeeuwse Schouw die vroeger de veerdienst onderhield tussen Veere en Kamperland. Je vind alles over de Elisabeth/Betje op deze website. Helemaal leuk is dat de schipper een Arnemuidse visserstrui draagt! 

Als je dit rondje Walcheren hebt gezien, en je weet dat de 5 beste campings van Nederland in Zeeland liggen (zie Zoover Awards 2014), dan moet het toch niet moeilijk zijn? :-) Laten nou al die leuke dingen die Saartje heeft laten zien binnen zo'n 10-15 kilometer van onze winkel zijn. Jammer dat ze niet langskwam...

En mocht je toevallig al ergens anders plannen hebben gemaakt, of juist alvast in de Zeeuwse stemming willen komen? Je kunt op onze website Tikkeltje Zeeuws deze mooie trui kant en klaar bestellen, maar ook Zeeuws Schortenbont, breipakketten voor visserstruien, wanten, mutsen en Zeeuwse Sokken!


Heerlijk, een beetje reclame maken voor onze provincie!
Mocht het niets meer worden met die wol-winkel, dan solliciteer ik bij de Tourist Shop! :-)8 opmerkingen:

 1. Een super promotie voor ons mooie Zeeland ! En leuk dat de visserstrui zo mooi in beeld kwam ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie weten vast ook wel dat alle goeie (en graag een beetje rustige) campings in dat mooie Zeeland (waar ook nog eens honden mee mogen) al heeeeeel vroeg in het seizoen bommetjevol zitten? :-((((

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, das de keerzijde van zo'n mooi eiland! Maar als je iets verder van de kust af gaat zoeken vind je zeker nog mini-campings waar nog plaats is, bijvoorbeeld in de Oranjepolder ;)! Succes!

   Verwijderen
 3. Dankjewel voor de tip: ik heb genoten! Als kind heb ik iedere zomer vakantie gevierd in Zeeland (op Walcheren).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave film zeg!! Die ga ik zeker doorsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelijk heb je! Maak maar wat reclame, ik ben al fan, zeker sinds ik bij je was! En ik heb de voorbije dagen weer wat gemist, er is weer heel wat moois gepasseerd op je blog zie ik!
  In elk geval ben ik al gestart met een bol sokkenwol van je voor een hondje dat iemand bestelde.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was zo verbaasd dat kussen van de French General winkel te zien! Ik woon nl. in het Zuiden van California en was net daar geweest. Het is een hele leuke winkel met allerlei "vintage" spullen van Frankrijk. Ik lees altijd je blog met veel plezier. Ik woon hier al over 60 jaar (Ik kan het zelf niet geloven maar ik ben 88!) en mijn nederlands is niet zo goed meer.Wat druk heb jij het anders! Ik waardeer al dat werk om ons op de hoogte the houden wat er al zo gebeurd in Arrnemuiden en in dat leuke winkeltje. Veel groetjes uit het zonnige California, Atie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is de wereld klein met internet, Atie :-)
   En volgens mij is er helemaal niets mis met je Nederlands! Heel erg leuk om te merken dat mijn blog van zó ver gevolgd wordt!
   Hartelijke groet uit ons kikkerlandje,
   Jeanet

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...