Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 2 juni 2014

Gymtas

Dit patroon is al een tijdje te vinden op het internet, maar ik blijf 'm zo leuk vinden. Dat komt vast omdat het me doet denken aan de tijd dat ik met zo'n tas (van ruitjesstof) elke dag uit school naar het zwembad liep. Alleen een handdoekje erin. Bikini of badpak had ik al aan, het was áltijd mooi weer en (in mijn roze herinnering echt élke dag vanaf mei tot september, maar dat zal wel ietsjes minder zijn geweest) we ploften onze tassen neer, doken in het water en kwamen er pas uit als de badjuf waarschuwde dat het echt tijd was. Uit de tas haalde ik het handdoekje en zonder om te kleden slenterde ik weer naar huis. Zó'n tas!


's Winters werd hij prompt een gymtas. Die van mij was beslist minder mooi, ik had 'm vast wel willen ruilen voor dit vrolijke exemplaar. Je vind de beschrijving van deze tas bij Haken en Meer. (Het boekje waar naar verwezen wordt in het blog is inmiddels ook in het Nederlands verkrijgbaar - ook bij ons in de winkel)

2 opmerkingen:

  1. wat een gave tas en nog leuker dat je je herinneringen deelt.........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk je verhaaltje ��ook in mijn beleving was het altijd zomer 6 weken schoolvakantie was 6 weken open lucht zwembad. Maar dat zal wel niet zo geweest zijn. En deze tas is zoveel leuker dan die van vroeger en ruikt ook beter, hihihi

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...