Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 6 juni 2014

Aardbeitjes!

Ze zijn er weer! Emmers vol met aardbeien. Wie ook een moestuin heeft weet het wel: áls ze komen, dan met z'n allen tegelijk. Dus eten we aarbeien bij het ontbijt, bij de koffie, in de yoghurt, op het brood, bij een croissantje, in het toetje en zomaar tussendoor. En groeien doet het wel, met regen en zonneschijn.


Deze leuke sleutelhanger vond ik op het blog Haakfeest, waar je een Nederlandse beschrijving vindt. Ik blogde al heel vaak over de zomerkoninkjes, kijk maar onder het label aardbeien, waar je nog meer links en ideetjes vindt rondom deze lekkere vruchtjes! En ik ga volgende week toch maar weer eens jam koken....


Weet je dat er ook een heuse "Aardbeien-steek" is? Je vind de Engelse uitleg (mét haakschema en 2 filmpjes!!) bij Crochet Rockstar

3 opmerkingen:

 1. Haha, die aardbeiensteek is echt heel leuk! Ze lijken precies!
  En ja, hier ook heerlijke aardbeien uit de tuin, geniet ervan!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een leuke ideetjes, Jeanet! Ik kan me nog herinneren hoe heerlijk jullie aardbeien waren :) Bij ons zijn ze nog net niet rood, maar de planten zitten wel overvol met vruchtjes. Lang zal het niet meer duren en dan gaan ook wij lekker smullen!

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Jeanet, heb jij aardbeien??? Morgen kom ik langs ......

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...