Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 13 juni 2014

Bankhangen

Je zult het al wel gemerkt hebben: het WK voetbal is weer begonnen. 4 weken (toch?) lang hollende mannen in een wei achter een bal aan, en als ze 'm hebben schoppen ze 'm weg! Weten jullie dat mijn blog op voetbalavonden altijd goed bezocht wordt? :-)

Ik heb niet zo heel veel met voetbal, maar manlief des te meer. Dus luister ik geduldig naar alle analyses, protesten tegen onterechte penalties en probeer nog steeds te begrijpen hoe dat zit met buitenspel. Afijn, het moge duidelijk zijn - het doet me niet zo veel, maar ik kijk braaf naar de wedstrijden van Nederland. Maar wel met iets omhanden natuurlijk!

Knitted couch caddy

Voor iedereen die wat uren op de bank moet rondhangen: een gebreide "couch caddy", "bankhanger". Voor ons met ons brei- en haakwerkje, en voor manlief dan deze?


Deze bankhangers kom je tegen als je wat googelt. Patronen (als ze al bestaan) zijn veelal in het Engels, maar het is niet meer dan een rechte lap, dus leef je uit! Als je snel bent brei of haak je 'm in Oranje.....


7 opmerkingen:

 1. Leuk idee! Maakt niet uit voor wie er wordt gesupporterd of niet.....altijd praktisch. En ja wij supporteren eerst voor de Rode Duivels en daarna voor Oranje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit verhaal komt me bekend voor.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Op voetbalavonden verhuis ik gewoon naar de andere televisie ;-) (of ik kom lekker door je blog sneupen..)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk idee en praktisch op de koop toe! Ik vind het niet erg, hou evenveel van voetbal en wielrennen als mijn man, dus we kijken gezellig samen. Ik wel met een handwerkje natuurlijk :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dear Jeanet,
  your "hanging bags" are wonderful! What a marvelous idea!
  Have a sunny weekend!
  Best greetings, Siret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jeanet, heb toch een patroontje gevonden op Raverly (uiteraard zou ik haast zeggen :) )
  http://www.ravelry.com/patterns/library/armchair-caddy

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...