Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 23 januari 2018

Geef ze van katoen!

Verlangen jullie ook zo naar het voorjaar? Het kan nog even duren hoor.....
Maar als er dan een doos binnenkomt met katoenen sokkengaren en de temperatuur lijkt deze week flink te stijgen (voor januari) dan kriebelt het echt. Nou kriebelen? Helemaal niet!


Zojuist kwam een heerlijk katoenen sokkengaren binnen, Regia Cotton Denim in prachtige tijdloze denim-kleurtjes. 
De samenstelling van dit garen is 72% katoen, 18% polyamide en 10% polyester. 100 gram = 420 meter, genoeg voor een paar sokken tot maat 46. 


Het garen voelt heel zacht aan en is ook zeer geschikt voor allerlei andere projectjes zoals sjaals. Haken kan prima, er zit lekker veel looplengte op deze bollen.
Er zijn 6 kleuren verkrijgbaar, ze zijn te bestellen via onze webshop.

Het garen is machine-wasbaar op 40 graden. Wil je je sokken lang mooi houden, was ze dan binnenste buiten. Niet in de droger doen en geen wasverzachter gebruiken.




5 opmerkingen:

  1. Supermooie kleuren voor sokken en vast ook voor veel andere dingen. Eerder viel de zachtheid me van de sokkenwol van dit merk wat tegen. Maar misschien een goed idee om deze toch eens te proberen.
    Ook al wensen veel mensen al lente, toch hoop ik dat we gewoon nog een poos vorst krijgen. Fijn om al die mooie mutsen en sjaals te dragen en fijn voor iedereen die van schaatsen houdt. Maar ja, jij loopt met de wolwinkel natuurlijk altijd wat op de seizoenen voor om op tijd de nieuwe garens in de winkel te hebben.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren........ga het vast en zeker eens uit proberen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niets lekkerder dan zachte sokken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kon het niet laten.. gevallen voor de mooie kleurtjes en besteld om er een sjaal van te breien. Raad eens wie er voor de brievenbus ligt😊

    BeantwoordenVerwijderen