Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 26 mei 2016

Shrug and more

De Duitse ontwerpster Martina Behm heeft weer een bijzonder ontwerp gemaakt! Het heet Shrug & More - en dat dekt de lading helemaal.



Dit vestje kun je op veel verschillende manier dragen, maar kan ook dienst doen als kol of sjaal. Het is gebreid uit één stuk.


Het patroon is te koop via Ravelry en is beschikbaar in Engels en Duits. In dit filmpje vertelt Martina zelf over alle mogelijkheden van dit ontwerp. Het vestje is gebreid in ribbelsteek en kan ook nog aan verschillende maten en wensen worden aangepast. Kijk zéker even verder bij alle andere ontwerpen van haar, echt de moeite waard! Je vindt ze allemaal terug op Ravelry.

Nog geen account bij Ravelry? Echt doen! Zooooveel inspiratie en ideeën vind je nergens. 

1 opmerking:

  1. Het is een schitterend ontwerp, geschikt voor veel kleurencombinaties - van kleurig tot heel sjiek!

    BeantwoordenVerwijderen