Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 28 mei 2016

De Bloemetjes Buiten

Zojuist viel het 2e Wieke-magazine op de mat met als thema `de Bloemetjes buiten`. Ik heb alleen nog maar kunnen bladeren, maar het ziet er zo leuk uit.
En wat een leuk artikel over onze winkel! Ik bloos ervan :-)


Vanaf volgende week is het Magazine ook te koop in onze winkel, en uiteraard liggen er staaapels a.s. zaterdag op het Brei- en Haakfestival. Wieke is er zelf ook en ze neemt heel veel dingen uit het magazine mee - het wordt steeds leuker!

4 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk Jeanet! En wat ontzettend leuk dat jullie er zo mooi in staan :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het magazine niet, maar zo te zien erg leuk. Die sokken zijn echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie staan weer prachtig in je winkeltje, top!
    Tot zaterdag! Rita

    BeantwoordenVerwijderen