Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 20 juni 2014

Zeemansknopen

Met de GIFS-conferentie voor de boeg - waar zee en vis centraal staan - en de Visserijdag in het verschiet ontkom ik er niet aan om in de Nautische sferen te blijven! Dus sprak deze tas me helemaal aan:


Deze tas heet "Nautical Knots" en je kunt het patroon terugvinden op Ravelry, verkrijgbaar in 2 maten.  Hiervan kom je toch helemaal in de stemming...? Deze tas is gehaakt met dikke katoen op nld 5mm, maar met wat fantasie kun je zelf (met een AH-tas???) wat variëren met het garen dat je voorkeur heeft.


Er zitten leuke details op de tas, die handig zijn voor een dagje strand...De ontwerpster van deze tas heeft ook een blog, A Crocheted Simplicity
Ook in een andere kleur is hij superleuk!

(De kleinere variant)


2 opmerkingen:

  1. Leuk al die aandacht voor visserij en bijpassende handwerken. En ik verheug me al op je foto's straks ook van de klederdrachten. Ik plaatste een link naar jou op een blogje over klederdracht. Goede hoewel drukke dagen toegewenst!
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie tassen! Ik ben jou blog gaan volgen, er staan super leuke en interessante dingen op. Zelf woon ik in Oost-souburg en hoop snel eens te komen kijken in je winkel. Denk dat ik mijn ogen uitkijk :-)
    Groetjes, Francis

    BeantwoordenVerwijderen