Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 25 juni 2014

Even geduld s.v.p......!

Gisterenavond zijn we teruggekomen van onze tour naar Hastings (UK). Je zult begrijpen dat ik heen en weer vlieg van half-uitgpakte koffers, boeregoed, mailbox (neeeee! 100 mails), telefoontjes, notities, onuitgepakte dozen wol, klanten, borduurmachine, en gezin. Yep! Ik ben er weer :-)

Dus vraag ik iedereen nog even geduld. Ik laat de foto's zien, ik geef antwoord terug op mails, maar alles op zijn tijd......de dag is nog lang!

Maar dit had ik vorige week al klaargestoomd:


Dit is een prachtige omslagdoek, gehaakt van het garen Tahiti. Het patroon dat gebruikt is voor deze sjaal is het prachtige patroon van de Staccato-omslagdoek van Vicarno's mama (Annelies Baes)


Voor deze ruime sjaal zijn 4 bollen Tahiti gebruikt (à € 6,50), en er is gehaakt op naald 3½. Het is echt een hele ruime variant, die prachtig soepel valt. Hier laat Ans, die 'm haakte, nog even zien:


Je kunt 'm natuurlijk ook heerlijk rond je hals wikkelen, het materaal voelt heerlijk zacht.
(99 % katoen, 280 meter op een bol van 50 gram)
Voor de kleuren van de Tahiti kijk je nog even hier.Op de website van Annelies zie je de Staccato-sjaal gehaakt met de Invicta Colour. Dan heb je 2 bollen nodig (en voor een hele ruime sjaal 3 bollen). Je kunt alle kleuren Invicta Colour bekijken op deze blogpost.
Bestellen kan altijd per mail naar jaffari@zeelandnet.nl. Het patroon van Annelies kun je kopen hier kopen.

(kleur 956)
En nu weer gauw de puinhopen ruimen, tot later!

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige versie die Ans maakte!!!! (en hopelijk had je een heerlijke tijd in de UK)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig"e sjaal nen prachtig garen ....

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...