Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 6 juni 2014

Aardbeitjes!

Ze zijn er weer! Emmers vol met aardbeien. Wie ook een moestuin heeft weet het wel: áls ze komen, dan met z'n allen tegelijk. Dus eten we aarbeien bij het ontbijt, bij de koffie, in de yoghurt, op het brood, bij een croissantje, in het toetje en zomaar tussendoor. En groeien doet het wel, met regen en zonneschijn.


Deze leuke sleutelhanger vond ik op het blog Haakfeest, waar je een Nederlandse beschrijving vindt. Ik blogde al heel vaak over de zomerkoninkjes, kijk maar onder het label aardbeien, waar je nog meer links en ideetjes vindt rondom deze lekkere vruchtjes! En ik ga volgende week toch maar weer eens jam koken....


Weet je dat er ook een heuse "Aardbeien-steek" is? Je vind de Engelse uitleg (mét haakschema en 2 filmpjes!!) bij Crochet Rockstar

3 opmerkingen:

  1. Haha, die aardbeiensteek is echt heel leuk! Ze lijken precies!
    En ja, hier ook heerlijke aardbeien uit de tuin, geniet ervan!
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat weer een leuke ideetjes, Jeanet! Ik kan me nog herinneren hoe heerlijk jullie aardbeien waren :) Bij ons zijn ze nog net niet rood, maar de planten zitten wel overvol met vruchtjes. Lang zal het niet meer duren en dan gaan ook wij lekker smullen!

    Fijn weekend en een lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh Jeanet, heb jij aardbeien??? Morgen kom ik langs ......

    BeantwoordenVerwijderen