Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 25 oktober 2022

Binnen...

Het is bizar hoe snel de dagen voorbij vliegen. Ik had deze dag echt nodig om even bij te komen. Helemaal zonder werk is een vrije dag eigenlijk ook niet. Er werden veel pakjes naar de post gebracht en er kwam al weer van alles binnen. Pffftt... en die winkel die wordt maar niet groter...


Deze Maya-bollen vullen de boel natuurlijk snel. Met een hoogte van ca 12 cm en een doorsnee van ruim 20 cm zijn het flinke taarten. Onder het label Maya kom je allerlei ideeën tegen met dit garen. De voorraad is beperkt maar we bestellen weer regelmatig. Je vindt het garen hier terug in de webshop.

 


Ook zijn er nieuwe kleuren Paillettes binnen. Dit meebrei-draadje staat niet in de webshop (maar mail maar als je het niet kan weerstaan😉). Deze pompoen (een basisdraadje met een paillette-draadje samengebreid) is een blijvertje en komt elk jaar wel weer te voorschijn. Het Paillettes-draadje is ook leuk voor een feestelijk randje aan je brei- of haakwerk.
De beschrijving van de pompoenen vind je in deze oude blogpost.




En zo vloog er dus weer een dag voorbij... Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur en ik verwacht nóg meer doosjes met moois. Tot morgen...









Geen opmerkingen:

Een reactie posten