Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 11 oktober 2022

Bezig

De afgelopen dagen was ik weer "bezig". Druk heeft een vervelende lading, bezig is een stuk beter. Ik kan het ook niet meer zo heel goed, stilzitten. Maar gisterenavond was ik wel zo moe dat ik om 9 uur de koffer in dook, zodat ik vandaag fris en fruitig de boeken in kon duiken. Ik werk in de winkel altijd hard, maar het haalt het niet bij het werk in het verpleeghuis. Ik heb mijn stappen wel weer gehaald, laten we het daar maar op houden...


Niet te veel naar buiten kijken, vandaag 😁! Het saaie papierwerk en de stralende najaarszon konden geen groter contrast zijn. Tussendoor nog wat Trein-pakketten op de post gedaan, als morgen de nieuwe draadjes op tijd worden geleverd gaan er nog wat pakketjes op de post.

Graag laat ik jullie nog 2 nieuwe ontwerpen van Sascha zien, in de Onesiegurumi-serie, waarbij geen naaiwerk nodig is, je haakt alle onderdelen in een keer aan elkaar!


Dit grappige en lieve vleermuisje is te lief om van te griezelen! Je koopt het patroon via de webshop van Sascha en ook in onze stenen winkel.



En dit grappige varkentje is het nieuwste ontwerp in deze serie. De knuffeltjes hebben zo'n lieve uitstraling! Het patroon van dit varkentje/biggetje vind je hier.


Morgen is de winkel weer open vanaf 9 uur, van harte welkom!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten