Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 18 oktober 2022

Wintermarkt

Je kan het je deze week absoluut niet voorstellen dat we al een eind op weg zijn naar Kerst. Het is bijzonder mooi weer en ik heb nog steeds niet meer aan dan een vestje (en dan meer uit dan aan 😁), maar de bomen om ons heen verkleuren in rap tempo en als over anderhalve week de wintertijd weer ingaat wordt het wel héél donker. Om alvast in de winterse sferen te komen: ik geef al vast de datum door voor onze jaarlijkse Winterfair in Arnemuiden: op vrijdag 25 november dit jaar van ca 14.00 - 20.00 uur. Deze vrijdag ben ik gewoon de hele dag in de winkel, we gaan weer wat leuks organiseren.

Om in de stemming te komen laat ik jullie het leuke haakpatroon van Marga's WinterMarkt zien:


Kijk eens naar die leuke details!




Marga maakte dit patroon al eerder maar het vinden van de juiste materialen bleek nog een hele uitdaging. Gelukkig is alles nu goed leverbaar en ook van dit patroon hebben we een compleet materialenpakket gemaakt: garen, kraaltjes, chenilledraad én de transparante sheets die je nodig hebt voor deze markt. Je vindt het pakket hier (met korting!) in onze webshop. Het patroon koop je bij Marga
Wil je het pakket ophalen in de winkel, dan is het slim om deze ook te reserveren via onze webshop (kies bijv. voor betalen bij afhalen) want de voorraad is beperkt en de pakketten gaan hard.









2 opmerkingen:

  1. Hallo, we zijn op zoek naar een patroon van kerstbomen, gehaakt soort sneeuwpop effect. Staat op Pinterest met een link naar blij dat ik brei. Helaas kan ik hem niet vinden. Kan je me helpen?
    Groeten, Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig zo'n winterfair. Succes met de voorbereidingen!

    BeantwoordenVerwijderen