Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 4 oktober 2022

Chaos...

Het kwartaal is weer net geëindigd en dat is voor mij nogal chaotisch. Op een of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om alles in 1 of 2 weken te proppen, ik vraag me af of ik het ooit leer. Afijn, de strengen voor het verrassingsabonnement gingen gisteren op de post, bij de meesten zal het vandaag door de brievenbus zijn gegleden. Gisteren sloot ik de dag af met een late dienst, wat prompt een onrustige nacht opleverde. Vandaag heb ik zoveel mogelijk treintjes-pakketten op de post gedaan. Ik wacht nu weer even op een nieuwe lading materiaal, waarschijnlijk kan morgen of overmorgen de rest op de post. Tussendoor nog even naar de tandarts, die deskundig in de wortels van mijn kies zat te pieren... morgen mag ik naar de audioloog voor een hoortoestel, eigenlijk zou ik ook nog een nieuwe leesbril moeten, ik moet nog een keer voor een uitstrijkje en misschien moet ik eens naar dat carpaaltunneltje laten kijken. Weet je, ik bestel gelijk een rollator mee - ik krijg vast combi-korting!Morgen ben ik dus iets later in de winkel, rond half 11 ben ik weer present. Dan stort ik me 's avonds weer in de boeken..... o ja, en niet vergeten: Donderdagavond start de Breiclub weer! Iedereen is van harte welkom vanaf ca half 8. Neem je brei- en haakwerkje mee en ik zorg voor de koffie en thee. Je vindt de data tot Kerst hier terug. 


Ik duik nog even de winkel in om de chaos daar op te ruimen en dan.... gauw weer aan dat breiwerkje!2 opmerkingen:

  1. O jee, jouw to-do-lijstje is flink gevuld. Tandartsen kunnen precies dat doen wat pijn doet hè, bah. Succes met de boeken hoor want de belastingmensen willen ook werk houden natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. creatieshaken-ria5 oktober 2022 om 18:15

    Och wat heb jij een druk progamma en nog tijd over om te breien.

    BeantwoordenVerwijderen