Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 29 september 2021

Doorpezen!

Nou, dat was even doorpezen vandaag. Volgens mij dacht iedereen dat ik voor 3 maanden ging sluiten want het was toch druk! Voor de goede orde: alleen volgende week gaan we een weekje dicht (na 16 maanden moet dat kunnen) maar deze week zijn we gewoon nog de hele week open. En op vrijdag ben ik er gewoon zelf 😁.

Maar er moet natuurlijk nog wel het nodige afgerond worden! Dus maakte ik vanavond de laatste pakketjes en gaan morgen de verrassingsstrengen op de post. Ik blijf dat heel spannend vinden.....


En er is nog genoeg overgebleven, morgen staat er nog een mand vol in de winkel!




2 opmerkingen:

  1. Allemensen! Wat een pakketten!
    Weet je eigenlijk hoe de verhouding ligt tussen de winkelverkoop en de online omzet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn benieuwd..! Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen