Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 17 september 2021

Romance

Nou, hoopte ik nog op een rustige dag vandaag.....vergeet het maar. Oef - het was best pittig weer en de overgang naar de wereld van bolletjes wol was groot. Maar soms is het ook heerlijk om met onbenulligheden als draadjes en patronen bezig te zijn. In de loop van de dag kwamen er flinke dozen bij Ali binnen, die hij ook rustig laat staan tot ik er weer ben. Maar beter ook 😂! Van verschillende leveranciers kwam er van alles binnen, morgen geef ik het een plekje in de winkel.


De nieuwe Scheepjes Yarn 12  is uit en kreeg als thema Romance. Tjonge, wat een bijzonder uitgave weer! Ik word altijd vrolijk van de prachtige vormgeving en het magazine staat vol met hele bijzondere ontwerpen, zéker geen doorsnee!



De deken die Jellina ontwierp is echt een plaatje! Op haar blog beschreef ze hoe een dergelijk ontwerp tot stand is gekomen. 


Maar er staat nog veel meer in, hieronder een impressie en hier vind je alle patronen op een rij. Naast de patronen vind je ook nog veel weetjes en achtergrond informatie in het magazine. De Yarn ligt vanaf morgen in de winkel en is uiteraard ook te bestellen via onze webshop.





Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 16.00, van harte welkom!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten