Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 9 september 2021

Pompoenen

Of je het nu wil of niet, het najaar komt nu toch wel dichterbij. De temperaturen zijn nog zomers maar het wordt 's avonds best al vroeg donker. Gisterenavond zaten we nog tot laat buiten, wetend dat het misschien wel de laatste keer zo warm zou zijn. Maar zojuist is het eerste buitje hier al gevallen, vanavond gaat dat buiten koffie drinken niet meer lukken.

 

En alles heeft zijn charme toch, ik geniet altijd van de wisseling van de seizoenen! Alles op zijn tijd.
Bij de tuincentra en bloemenwinkels zijn de eerste pompoenen al weer gespot (h'm, de eerste pepernoten ook al weer). 
Bij Annelies Baes is een heel leuk patroon te koop van een gehaakte pompoen met muizen:

Foto en patroon: Annelies Baes


Foto en patroon: Annelies Baes

Het patroon is in het Nederlands en hier te koop. Andere ideetjes met pompoenen heb ik hier verzameld. Morgen ben ik zelf een hele dag in de winkel vanaf ca 10 uur. Maar eerst nog een ander karweitje:


Tot morgen!
3 opmerkingen:

  1. Ja, we moeten er aan geloven. Maar hopelijk valt het nog wel mee en kunnen we toch nog van wat zon genieten. Ja het patroon van Annelies had ik al bij haar gezien. Zo leuk juist voor kinderen. Succes morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk die lampjes onder de parasol!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier in het hoge noorden is het nog warm en droog, vandaag heerlijk buiten mijn verjaardag kunnen vieren. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit regen had op mijn verjaardag, maar zo warm als vandaag was het ook zelden.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...