Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 11 september 2021

Herfstkleuren

Koud is het nog helemaal niet, maar donker al wel een beetje. En als er dan van die mooie herfstkleuren binnenkomen, dan mag voor mij die Herfst wel beginnen 😊. Ik kan wel weer een herfst-stormpje aan, druppel aan je neus van de kou, tintelende vingers. Vandaag kwam ik op Ravelry een heel eenvoudig baby-dekentje tegen wat ook prachtig zou zijn van een bol unicat. Omdat het dekentje diagonaal wordt gebreid komt het kleurverloop helemaal mooi uit!
Je vindt het idee op Ravelry. Je kunt het effen breien of met streepjes - of uiteraard met een bol verloopgaren. Dit soort ideeën zou ik het liefst gelijk uitproberen maar als je daar op moet wachten gaat de baby al naar de universiteit, vrees ik. O, wat zou ik alles toch graag uitproberen!

Foto en patroon: Ravelry, Lion BrandWelke naald of garen je ook neemt, het patroon is zo makkelijk aan te passen!

Bij mijn moeder vloog net een projectje van de naald, vanaf volgende week in de winkel. Deze zou je beslist even moeten voelen!


De komende dagen ben ik vrij. Ik heb al de hele week voorpret 😉. Ik heb een to-do-lijstje voor 3 weken, en dat wil ik proppen in 3 dagen. Moet lukken!

Fijn weekend!


2 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke blog �� van mij mag die herfst ook al komen, wat een kleuren en wat een leuke ideetjes! Geniet van je vrije dagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...