Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 2 september 2021

Toestanden...

Afijn, schreef ik gisteren nog over de dilemma's van een webshop, een uur later besloot mijn computer om moeilijk te doen en dienst te weigeren. Ik ben een digibeet, ik ben er eerlijk in. We gaan op zoek naar een oplossing. Uit voorzorg heb ik even de webshop gesloten omdat ik ook orders niet goed kan verwerken. Wordt vervolgd......

Mocht je iets nodig hebben, bel dan even! Die telefoon doet het gelukkig nog wel....

4 opmerkingen:

  1. Computers zijn heerlijk om mee te werken zolang alles het gewoon doet. Je bent niet de enige digibeet die met de handen in het haar zit als je computer raar doet. Hopelijk vindt iemand met kennis van zaken snel de oplossing. Als ondernemer kun je deze problemen er niet bij hebben. Ik leef met je mee.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was alles maar zo ontspannend als een brei- of haakwerkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geef mij maar de ouderwetse manier....het zal onze leeftijd zijn 🤣🤣🤣🤣

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja dat blijft een dingetje hè als ze het niet doen. Enwe zij er tegenwoordig enorm afhankelijk van. Hopelijk loopt alles weer.

    BeantwoordenVerwijderen