Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 2 september 2021

Toestanden...

Afijn, schreef ik gisteren nog over de dilemma's van een webshop, een uur later besloot mijn computer om moeilijk te doen en dienst te weigeren. Ik ben een digibeet, ik ben er eerlijk in. We gaan op zoek naar een oplossing. Uit voorzorg heb ik even de webshop gesloten omdat ik ook orders niet goed kan verwerken. Wordt vervolgd......

Mocht je iets nodig hebben, bel dan even! Die telefoon doet het gelukkig nog wel....

4 opmerkingen:

 1. Computers zijn heerlijk om mee te werken zolang alles het gewoon doet. Je bent niet de enige digibeet die met de handen in het haar zit als je computer raar doet. Hopelijk vindt iemand met kennis van zaken snel de oplossing. Als ondernemer kun je deze problemen er niet bij hebben. Ik leef met je mee.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was alles maar zo ontspannend als een brei- of haakwerkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geef mij maar de ouderwetse manier....het zal onze leeftijd zijn 🤣🤣🤣🤣

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat blijft een dingetje hè als ze het niet doen. Enwe zij er tegenwoordig enorm afhankelijk van. Hopelijk loopt alles weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...