Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 15 september 2020

Vrij

Tjonge, wat kun je toch genieten van een paar vrije dagen 😁! Die luxe had ik al een poosje niet meer gehad. Niet dat ik nou zoveel bijzonders deed maar het kunnen kiezen wat je wanneer doet geeft een heel ontspannen en rijk gevoel.

Gewoon op een tuinbankje naar wat muziek luisteren en kleppen met kindlief over haar nieuwe opleiding, een steekje breien, de laatste sproetjes binnenhalen. Hoe heerlijk kan dat zijn? 

Omdat de meeste lessen nog online zijn blijft Miriam soms nog wat langer en dus is er ruimte om op een maandagmiddag naar de zee te rijden. Hoewel alle scholen al begonnen zijn en veel vakanties voorbij is het nog aardig druk op Walcheren.

Natuurlijk kon ik het toch niet laten om vandaag nog wat in de potten en pannen te roeren - het warme weer zorgt er beslist voor dat het snel droogt! Het was al aan het schemeren toen ik de strengen op het rekje gooide:


En zo vlogen die 3 vrije dagen snel om. Morgen weer fris en fruitig aan het werk in de winkel.
Er ligt al weer genoeg klaar voor de komende tijd, een sneakpeek:






4 opmerkingen:

  1. Heerlijk om tijdens je vrije dagen met je dochter wat te kunnen ondernemen en lekker bij te praten. Toch is het duidelijk moeilijk om het werk los te laten als je vrij hebt. De mooie, geverfde garens laten dat zien. Maar ja, je moet gebruik maken van het mooie weer.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een mooie, heerlijk rustige en ontspannen foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk die moeder-dochter tijd. Lekker naar zee, daar was het ook beslist koeler. Dat rek met doe vrolijke kleurtjes ziet er ook heel gezellig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi plaatje van jullie samen.
    Fijn zulke dagen met elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen