Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 28 september 2020

Inspiratieloos

Soms heb ik dat. Even helemaal inspiratieloos...... met -tig borden op Pinterest en een idioot lange favorietenlijst op Ravelry, een winkel vol nieuwe garens en dan toch niet weten waar ik over ga bloggen. Het gebeurt niet vaak maar al 2 dagen zit ik naar dat scherm te kijken en al die leuke ideeën door te bladeren en er komt niets uit dat toetsenbord.

Misschien dat die 4 dagen constante regen en wind er geen goed aan doen. Ook vandaag was het een aanhoudende stroom van regen en miezer. Het eindje lopen tussen de parkeerplaats en mijn werk vanmorgen om half 7 was genoeg voor een hele dag kleffe kleren, de terugweg was niet beter. Wellicht had ik toch iets minder hard om die herfst moeten verlangen...

Morgen heb ik een vrije dag, misschien komt dan de inspiratie vanzelf 😀. En misschien ook een beetje zonneschijn want de laatste strengen handgeverfd garen moeten drogen en dat gaat niet zo best als de lucht stijf staat van het vocht. Deze week gaan nl. de 3e ronde van het verrassingsabonnement weer op de post, mits alles droog is! (inschrijven kan niet meer maar in 2021 starten we natuurlijk weer opnieuw)

Misschien krijg ik dan ook nog een geweldig grandioos idee hoe we deze lange, lastige en onzekere winter door gaan komen. Tot morgen!


3 opmerkingen:

  1. Niks mis mee om zonder inspiratie te zitten om te bloggen. Heb ik de laatste tijd wel vaker voor, dus rustig wachten, het komt wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien moet je het gewoon toelaten. Net als wanneer je niet op een naam kan komen. En plotseling weet je het weer. Er is genoeg te zoeken én te vinden op je blog.
    Het beste met je, Tineke uit Oostenrijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben super nieuwsgierig naar de nieuwe wol en de kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen