Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 8 september 2020

Kleur!

Je kunt het al goed merken aan de dagen dat het herfst gaat worden en over een kleine 2 weken worden de dagen al weer korter dan de nachten (wat ook weer z'n charme heeft, toch?). Voor we het donkere seizoen induiken kunnen we nog wel wat kleur gebruiken:


Deze bijzonder kleur Unicat Papegaai is maar héél kort leverbaar! De bol heeft een spectrum van de kleuren van de regenboog maar door de hele bol loopt een draadje blauw mee (wat mogelijkheden schept, want je kunt er ook nog een draadje blauwe mohair aan toevoegen zodat de bol een winters karakter krijgt...)
Geelvleugel Ara (Ara Macao) | Huisdier vogel, Schattige babydieren, Wilde  vogels

De bol is leverbaar in 3 lengtes: 900, 1270 en 1500 meter. Je kunt de bol bestellen t/m 12 september (dus niet te lang wachten met beslissen). 


Let op: de bollen zijn nog niet in de winkel, ze worden dan eind van de maand geleverd! Wil je de bol ophalen in de  winkel? Bestel dan toch via de webshop en kies voor "betalen bij afhalen". 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...