Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 10 september 2020

Eindelijk......

Het heeft even geduurd maar eindelijk heb ik vanavond een aantal strengen op de foto kunnen zetten, zoals ik had beloofd. Vandaag gingen er nog een aantal over de toonbank, die kon ik dus al schrappen 😉.Zo tussen het koken, het eten en de thuiskomst van kindlief heb ik het nodige in de webshop gezet. Nu zijn dat vooral de sokkenwolletjes (waar je uiteraard ook nog andere dingen van kan maken), in de winkel vind je ook nog allerlei andere draadjes. Maar die moeten maar wachten tot een volgende keer.

Het is van alles wat, van sommige kleuren 1 en van sommige 2 strengen in dezelfde tinten. Van 1 streng van 100 gram brei je een paar unieke sokken tot maat 46. De strengen zijn overigens prima te combineren met effen 4-draads sokkenwol. Onder het label Handgeverfd kom je heel veel ideetjes tegen.


Morgen heb ik een late dienst, ik zal bestellingen zaterdag verwerken en maandag op de post doen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...