Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 10 september 2020

Eindelijk......

Het heeft even geduurd maar eindelijk heb ik vanavond een aantal strengen op de foto kunnen zetten, zoals ik had beloofd. Vandaag gingen er nog een aantal over de toonbank, die kon ik dus al schrappen 😉.



Zo tussen het koken, het eten en de thuiskomst van kindlief heb ik het nodige in de webshop gezet. Nu zijn dat vooral de sokkenwolletjes (waar je uiteraard ook nog andere dingen van kan maken), in de winkel vind je ook nog allerlei andere draadjes. Maar die moeten maar wachten tot een volgende keer.





Het is van alles wat, van sommige kleuren 1 en van sommige 2 strengen in dezelfde tinten. Van 1 streng van 100 gram brei je een paar unieke sokken tot maat 46. De strengen zijn overigens prima te combineren met effen 4-draads sokkenwol. Onder het label Handgeverfd kom je heel veel ideetjes tegen.


Morgen heb ik een late dienst, ik zal bestellingen zaterdag verwerken en maandag op de post doen!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten