Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 4 september 2020

Rainbow Sea Waves Blanket

Na drukke dagen vind ik het heerlijk om met wat simpels te ontspannen. Omdat ik zo vaak mijn werkje moet neerleggen hou ik van eenvoud, niet te ingewikkeld, lekker veel kleur en vooral een patroon dat ik zo weer op kan pakken. Zoiets dus:


Patroon en foto: New Leaf Design

Héérlijk! Gewoon ritmisch golfjes haken, elke rij een ander kleurtje. Carmen van New Leaf Design ontwierp deze deken van een box vol kleine minibolletjes katoen. maar liefst 108 kleuren gebruikte ze hiervoor, de deken wordt dan ca 100 x 140 cm. Je vind het gratis patroon (Nederlands en Engels) op haar website. En zo'n box bestel je in onze webshop of in de winkel. Nog zo'n leuk dingetje: je hoeft geen draadjes weg te werken, die verwerk je gewoon in de zij-franjes! 
En vooral nog even verder kijken op de website van Carmen, ze maakt héle mooie dingen!
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...