Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 5 september 2020

Opgeflörd.......!

Deze week voelde ik me toch een beetje neergeslagen. De realiteit van een lange winter die voor de boeg ligt zonder leuke, gezellige ontmoetingen op grotere schaal met andere breisters en haaksters hing een beetje als een te zware deken om me heen. Maar het feit dat we niet met heel veel bij elkaar kunnen komen weerhoudt ons natuurlijk niet van kleinschalige bezoekjes en mijn dag werd helemaal opgefleurd door een bezoek van Christel en Iris. (klik maar even op de links naar hun websites, dan snap je het helemaal!)


Het was echt te lang geleden..... zeker nu het Brei- en Haakfestival niet doorging én alle workshops werden geannuleerd had ik de dames veel te lang niet gezien en gesproken en dat werd even ingehaald. Op veilige afstand met wat geschuifel in ons atelier kletsen we heerlijk bij en als ik klanten hielp gingen de dames hun eigen gang (ze weten de weg ondertussen wel...!).

Een mooie gelegenheid om het nieuwste - waanzinnig mooie - patroon van Christel onder jullie aandacht te brengen:




Deze prachtige trui zit vol met prachtige details die we van Christel gewend zijn. Verschillende technieken zijn gebruikt en het uitgebreide patroon is weer super-duidelijk!




Je kunt het Nederlandse (maar ook in Engels of Duits!) patroon bestellen via Ravelry of via Christels eigen website Chrizknitz. (Waarmee ik ook nog maar eens wil benadrukken om al die kleine ondernemingen, ontwerpers en winkeltjes niet te vergeten...)

Mijn dag is helemaal opgeflörd! En er komt écht wel weer een keer dat we weer met z'n allen samen kunnen zitten. Heel fijn weekend, allemaal.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten