Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 5 september 2020

Opgeflörd.......!

Deze week voelde ik me toch een beetje neergeslagen. De realiteit van een lange winter die voor de boeg ligt zonder leuke, gezellige ontmoetingen op grotere schaal met andere breisters en haaksters hing een beetje als een te zware deken om me heen. Maar het feit dat we niet met heel veel bij elkaar kunnen komen weerhoudt ons natuurlijk niet van kleinschalige bezoekjes en mijn dag werd helemaal opgefleurd door een bezoek van Christel en Iris. (klik maar even op de links naar hun websites, dan snap je het helemaal!)


Het was echt te lang geleden..... zeker nu het Brei- en Haakfestival niet doorging én alle workshops werden geannuleerd had ik de dames veel te lang niet gezien en gesproken en dat werd even ingehaald. Op veilige afstand met wat geschuifel in ons atelier kletsen we heerlijk bij en als ik klanten hielp gingen de dames hun eigen gang (ze weten de weg ondertussen wel...!).

Een mooie gelegenheid om het nieuwste - waanzinnig mooie - patroon van Christel onder jullie aandacht te brengen:
Deze prachtige trui zit vol met prachtige details die we van Christel gewend zijn. Verschillende technieken zijn gebruikt en het uitgebreide patroon is weer super-duidelijk!
Je kunt het Nederlandse (maar ook in Engels of Duits!) patroon bestellen via Ravelry of via Christels eigen website Chrizknitz. (Waarmee ik ook nog maar eens wil benadrukken om al die kleine ondernemingen, ontwerpers en winkeltjes niet te vergeten...)

Mijn dag is helemaal opgeflörd! En er komt écht wel weer een keer dat we weer met z'n allen samen kunnen zitten. Heel fijn weekend, allemaal.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...