Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 4 september 2020

Rainbow Sea Waves Blanket

Na drukke dagen vind ik het heerlijk om met wat simpels te ontspannen. Omdat ik zo vaak mijn werkje moet neerleggen hou ik van eenvoud, niet te ingewikkeld, lekker veel kleur en vooral een patroon dat ik zo weer op kan pakken. Zoiets dus:


Patroon en foto: New Leaf Design

Héérlijk! Gewoon ritmisch golfjes haken, elke rij een ander kleurtje. Carmen van New Leaf Design ontwierp deze deken van een box vol kleine minibolletjes katoen. maar liefst 108 kleuren gebruikte ze hiervoor, de deken wordt dan ca 100 x 140 cm. Je vind het gratis patroon (Nederlands en Engels) op haar website. En zo'n box bestel je in onze webshop of in de winkel. Nog zo'n leuk dingetje: je hoeft geen draadjes weg te werken, die verwerk je gewoon in de zij-franjes! 
En vooral nog even verder kijken op de website van Carmen, ze maakt héle mooie dingen!








3 opmerkingen: