Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 14 juni 2020

Pauze

Eindelijk, we gaan een weekje in rust-stand. Na mijn pittige dienst van vandaag nemen we even een weekje pauze. 


Ik vrees dat ik 5 dagen compleet voor pampus lig, nu ik een beetje begin toe te geven aan de moeheid die ik voel. Maar daar kan ik dan lekker van genieten. 
De winkel is a.s. week gesloten. Geen mails (ik antwoord wel weer eens aan het eind van de week), geen bestellingen, geen post, geen blog. Yippie! Over een weekje ben ik weer bereikbaar.
En moest je je vervelen? Kijk dan eens terug bij de ruim 3.000 eerdere berichten die ik schreef, je krijgt vanzelf weer inspiratie. Klik onderaan dit blog eens op een trefwoord dat je aanspreekt en je bent onder de pannen 😉.



8 opmerkingen:

  1. Een hele fijne vakantie samen, en rust maar goed uit. Jullie hebben zware tijden achter de rug. Lekker bijkomen nu en probeer er van te genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben het samen echt verdiend. Geniet samen lekker en neem je rust. Dat kunnen jullie vast allebei goed gebruiken.

    Fijne vakantie, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geniet heerlijk van jullie week waarin alles mag en niets moet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen