Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 13 juni 2020

Amadeus, Albert en Mr. Darcy

Tijdens mijn speurtochten op het internet kom ik soms pareltjes tegen. Dat je met een haaknaald en katoen zulke treffende dingen kunt maken waarvan je een glimlach niet kan onderdrukken. Wat vind je van deze Amadeus (Mozart?):





En is jouw Mr. Darcy nooit helemaal geworden wat je ervan hebt voorgesteld?
Dan kun je 'm altijd nog haken 😉:


Deze en nog vele andere patronen kun je kopen via Etsy. Ze zijn ontworpen door de Argentijnse Carla Mitrani. Je kunt ook haar blog bezoeken. Je vindt hier een heleboel gratis patroontjes van haar (Engels).

Zoals dit schattige dolfijntje:





1 opmerking:

  1. Wat staan er toch leuke dingen op het Web. Ik ga beslist zo even bij haar kijken hoor. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen