Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 25 juni 2020

Afkoelen...

Zomer in Zeeland....... het kan niet op deze week. Maar ik begin langzaam ietwat oververhit te raken (nu is daar niet zo heel veel voor nodig) en ik functioneer niet optimaal, geloof ik. Terwijl manlief actiever en temperamentvoller wordt bij elke graad omhoog, stort ik een beetje in vanaf een graadje of 23... en het is nog maar juni he? Ondertussen zocht ik gisteren héle mooie draadjes uit voor de komende winter. Want warm of niet, het gaat allemaal weer voorbij!

Om af te koelen eten we een waterijsje meer en ik vond deze leuke patronen van allerlei grappige gehaakte ijsjes bij Christel Krukkert:

Leuk voor een kinderfeestje, sleutelhangers, een slinger of gewoon om mee te spelen!
De Nederlandse patronen koop je voor een klein bedrag hier.




1 opmerking:

  1. De ijsjes zijn net echt. Daar krijg een mens met dit warme weer trek van. Een waterijsje voor verkoeling. Zo bijzonder dat je als winkelier al seizoenen vooruit moet denken. Daar sta je als koper niet zo bij stil.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen