Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 17 december 2019

Opgelucht!

Tjonge - dat was écht even aanpoten vandaag! Maar tjonge, wat ben ik opgelucht - 'n pijntje uit mijn buik: Alle verrassingspakketten die tot gisteren besteld waren zijn op de post én alle laatste strengen voor het verrassingsabonnement (handgeverfde strengen) zijn ook allemaal de deur uit. Met een beetje geluk wordt het allemaal vóór Kerst bij jullie bezorgd (stel je voor dat je stil komt te zitten.....).


Alle strengen, bollen, patronen e.d. zijn ingepakt en onderweg, mede dankzij Johanna en Miriam die tientallen doosjes hebben ingepakt. Ik wil bij deze ook al die trouwe klanten bedanken die het vertrouwen hebben om mij ons een bestelling te plaatsten. Zonder jullie zijn we nérgens!

Ondertussen in de winkel en het atelier een klein slagveld. Daar moet nog even de figuurlijke bezem door. Trouwens ook de de webshop. Ik heb op dit moment de categorie "handgeverfd" even uit de webshop gehaald. Er klopte niets meer van en heel veel strengetjes hebben vandaag een andere bestemming gekregen. Natuurlijk ligt er nog genoeg in de winkel, maar ik krijg het niet meer voor elkaar om dat uit te zoeken. Er staat namelijk nog een heel klein beetje druk op de ketel...


Voor mijn verjaardag (afgelopen zomer) werd ik getrakteerd op een paar dagen Londen. Helaas werd toen de reis geannuleerd. Tóen jammer maar nu heb ik nog wat tegoed. Dus vertrek ik a.s. vrijdag met dochterlief naar de Engelse hoofdstad. Tot die tijd moet er nog wel wat gebeuren....
Dat betekent dat ik zelf vrijdag en zaterdag niet in de winkel ben. Deze is wel open (vrijdag van 9.00-17.00 en zaterdag van 9.00-13.00). Heb je nog iets nodig, wacht dan niet te lang!

Het bloggen gaat deze laatste weken van het jaar ook een beetje op een laag pitje. Ik laat echt nog wel een paar keer van mij horen maar ik sla zéker af en toe een dagje over. Met bijna 250 berichtjes in 2019 heb ik jullie wel weer aardig bezig gehouden, vrees ik. 
Vandaag sluit ik af met het nieuwste Mini-lappenpopje van Sascha:



Het patroontje is nu al los verkrijgbaar op Ravelry en Etsy maar komt ook in het nieuwe lappenpoppenboek dat in de zomer van 2020 verschijnt.

Ik ga nog even puinruimen........







9 opmerkingen:

  1. Fijne dagen in londen samen. Mooi om daar de kerstsfeer mee te maken.
    Groeten Wia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne dagen in Londen. Vast heel erg feestelijk in deze tijd. Geniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier in Londen, zeker leuk met deze dagen. Ga zeker eens op de kerstmarkten kijken, die zijn zo leuk. Ik was er vorig jaar. En Harrods heeft trouwens een hele gave kerstafdeling. Heel erg leuk hihi. Veel plezier en geniet ervan.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vandaag heb ik de strengen van mijn abonnement gekregen. En wow, wat een fantastische kleuren! Bedankt!!
    En veel plezier in Londen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne trip naar Londen gewenst en heel fijne feestdagen. Dank voor al jouw inspirerende berichten

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooo wat heb ik mooie wolletjes gekregen, loop er elke keer weer naar toe.
    Heel gezellig weekend in Londen, geniet ervan.
    Alvast fijne feestdagen
    Groet Roswita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou de mijne zijn binnen. Lekker kijken en aaiendie wolletjes voordat ik oets ga maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel veel plezier samen in Londen!
    Ga je daar nog wolwinkeltjes bezoeken?

    BeantwoordenVerwijderen