Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 9 december 2019

Verrassingscadeau-pakket

Vandaag hebben we een aantal strengen in de week gelegd om te verven voor de laatste zending van het verrassingsabonnement. We hopen iedereen die meedoet met het abonnement nog vóór de feestdagen een feestelijke streng toe te sturen (maar we zijn nog druk bezig hoor). Als ik bedenk hoeveel strengen door onze handen zijn gegleden in het afgelopen jaar... Zóveel, en stuk voor stuk waren het cadeautjes!En toen bedacht ik: misschien is het leuk om aan het einde van het jaar een prachtige verrassingsbox te maken. Vol met prachtige garens - samen met een aantal patronen zodat je gelijk aan de slag kunt.
Misschien twijfelde je altijd of je wel met een abonnement mee wil doen (natúúrlijk doen we dat volgend jaar weer!), kies dan voor een Verrassingspakket met handgeverfd garen en laat je verrassen met een streng sokkenwol én een luxe streng.Of ga je voor een verrassingspakket-de-luxe boordevol actuele garens die echt toppers waren in onze winkel? Ook deze box stoppen we vol met patroontjes.


Natuurlijk kun je de verrassingspakketten ook voor iemand anders bestellen en deze rechtstreeks laten sturen naar een ander adres, geef dat aan op het bestelformulier. Of wil je een speciale boodschap toevoegen? Ook dat is mogelijk!

Om alle pakketjes voor de Feestdagen geleverd te krijgen kun je deze bestellen t/m woensdag 18 december of zolang de voorraad strekt.
4 opmerkingen:

 1. Hallo Jeanet, ik vind zo'n verrassing pakket erg leuk, maar zou dan willen vragen of je van die 2 strengen 1 project kan maken. Ik loop er nu weleens tegenaan dat ik het niet makkelijk vind iets erbij te zoeken. Het zou leuk zijn dan een compleet pakket te ontvangen. Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt ook aangeven dat je 2 identieke strengen wil, dan heb je een dubbele looplengte! Maar ik stop er altijd een patroon bij waarmee je met 1 streng uitkomt. Uiteraard kun je me ook even een mail sturen.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie garens en wat een feestelijke pakketjes.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben van de partij, lijkt me een leuke kerstverassing.

  Groet Roswita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...