Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 14 december 2019

Krans

Tjonge, wat een dag! Deze dag was wéér gevuld met workshops, ditmaal Dubbelbreien van Christel. Twee groepen stonden gepland en door de vele wijzigingen deze week en mede door mijn geweldige administratie 😁 was het volle, volle bak in ons ateliertje. Gelukkig is Christel wel wat gewend en ze kon het grote aantal deelnemers prima aan. Ook dit keer werd er aardig wat gezucht en gesteund tijdens het breien, de blosjes verschenen maar gelukkig werden er ook lachsalvo's afgevuurd.

(foto Annemarie)

Telkens ben ik weer verbaasd waar alle deelnemers vandaag komen, dit keer weer breisters uit België, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg en alles wat daar tussen ligt. Het was een drukke maar ontzettend gezellige dag. Voor dit jaar zijn er geen workshops meer gepland maar binnenkort gaan we de agenda's weer eens bij elkaar leggen en gaan we plannen maken voor het nieuwe jaar. Hou het blog maar in de gaten!

Nog een ideetje voor jullie voor ook hier het weekend begint. Dit idee kreeg ik aangereikt via Leny:


Zoek je een alternatieve (Kerst-)krans? Ploeg dan je restjesmand maar eens door en brei een lange sliert. Je kunt gewoon tricotsteek breien, dat gaat vanzelf wat krullen zodat je een lange pijp krijgt. Brei al je restjes lekker op, leg af en toe een knoop in de sliert. Wikkel 'm om bijv. een piepschuim krans, bevestig het met een lijmpistool of spelden en je hebt een kleurige krans!

Fijn weekend!
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...