Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 16 december 2019

Last Minute

Vergaat het jullie nou ook zo? Elk jaar verrast het me weer, die hectische weken voor de Feestdagen.
Nog zo veel moeten en willen doen terwijl mijn hoofd er he-le-maal niet naar staat? Mijn hoofd doet sowieso raar deze dagen dus het protesteert dan ook af en toe. Even volhouden, bolletje!

Vandaag en morgen staan in het teken van pakketjes! Abonnementen en verrassingspakketten én reguliere bestellingen gaan zoveel mogelijk morgen en overmorgen op de post - en er is nog zoooooooveel werk te verzetten..



Wil je nog meedoen met het verrassingspakket? Wacht dan echt niet te lang! Je hebt nog t/m woensdag de tijd om in te schijven, we willen de pakketten donderdag écht met de post hebben verzonden! Er zijn nog een paar pakketten beschikbaar.

Voor iedereen die nog een leuk last-minute-ideetje zoekt: Kirsten van Haak maar Raak heeft zo'n leuk ideetje op haar blog gezet! Zoek al je restjes bij elkaar en ga aan de slag:


Patroon en foto: Haak maar Raak

Superleuk als hangertje (en als je het boompje bewerkt met textielversteviger kan het ook naar buiten), maar ook bij de feestelijk versierde tafel.

Ik ga nog even inpakken........






Geen opmerkingen:

Een reactie posten