Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 11 juli 2019

Zomer & Zee

Hier in het zuiden zijn de zomervakanties vorige week begonnen. Voor de meesten gaat alles dan toch een tandje langzamer. Misschien wat meer tijd om leuke, kleine en niet al te ingewikkelde dingen te maken. Misschien zoek je nog wat kleine projecten voor op vakantie? Dit boekje geeft je leuke ideeën!


Zomer & Zee Haaksels is het derde haakboekje in een reeks van vier boekjes speciaal voor het goede doel, de Esther Vergeer Foundation. Het boekje is gemaakt door Freubelweb in samenwerking met de volgende bekende haaksters: Tessa van Riet-Ernst, Amilishly Design, RiannesHaaksels, MrsHooked, Mooi van Draad, Huis&Haak, CutiePie Designs, Yarn and Gingertea, Haak by Daphne. 

Van Koos de Krab tot Walter Walvis en van hippe strandtas tot een zomerse etui met flamingo’s erop. Zomer & Zee Haaksels bevat 10 superleuke haakpatronen om straks tijdens je vakantie, of gewoon lekker thuis, heerlijk in de zon te haken. Bovendien steun je met de aankoop van dit leuke haakboekje de Esther Vergeer Foundation. Een stichting die ervoor zorgt dat kinderen met een lichamelijke beperking net als andere kinderen bij een normale sportvereniging kunnen sporten.



Het boekje is verkrijgbaar in onze winkel en uiteraard ook via de webshop. Ook de voorganger Lentehaaksels is nog verkrijgbaar.




1 opmerking:

  1. Ik heb ze alle drie in mijn bezit, het blijven leuke patronen. Vooral die walvis en het flamingotasje wil ik ‘ooit’ wel eens haken...
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen