Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 4 juli 2019

Regia Pairfect Partnerlook

Wat zijn er toch ontzettend leuke sokkenwolletjes! Regia bracht pas een nieuwe serie Pairfect-draadjes uit: Partnerlook!


In dezelfde kleurencombinaties zijn 2 verschillende strepenpatronen bedacht. Voor je partner of gewoon omdat je de streepjes en kleurtjes zo leuk vindt 😉.


Door het gele streepje in het midden van het bolletje brei je de 2e sok perfect gelijk! Er zijn 4 sets uitgebracht, je vindt ze allemaal terug in onze webshopMaar er zijn nóg meer nieuwe kleurtjes sokkenwol. 12 verschillende kleuren in de serie Party Night. Deze bollen kun je eenvoudig achter elkaar verwerken, je hoeft hierbij niet te letten op symmetrie:


OK, met hakken misschien iets te heftig? 😁


Omdat deze wol geen patroon heeft is deze ook goed te verwerken voor andere dingen, zoals truitjes en sjaals. En met sokkenwol kun je prima haken!
Ook deze 12 nieuwe kleuren kun je vinden in de webshop

Toch graag sokken breien? Je kunt hier een gratis sokkenpatroon downloaden (ook in het NL).

2 opmerkingen:

 1. Ik ben sedert een tijdje ook ‘gebeten’ door het sokken brei virus. Zo leuk om te doen. Nog altijd vond ik niet de perfecte maat voor mezelf, op naar de volgende dus.
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige garens!
  Erg leuk de "partner-serie".
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...