Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 4 juli 2019

Regia Pairfect Partnerlook

Wat zijn er toch ontzettend leuke sokkenwolletjes! Regia bracht pas een nieuwe serie Pairfect-draadjes uit: Partnerlook!


In dezelfde kleurencombinaties zijn 2 verschillende strepenpatronen bedacht. Voor je partner of gewoon omdat je de streepjes en kleurtjes zo leuk vindt 😉.


Door het gele streepje in het midden van het bolletje brei je de 2e sok perfect gelijk! Er zijn 4 sets uitgebracht, je vindt ze allemaal terug in onze webshop



Maar er zijn nóg meer nieuwe kleurtjes sokkenwol. 12 verschillende kleuren in de serie Party Night. Deze bollen kun je eenvoudig achter elkaar verwerken, je hoeft hierbij niet te letten op symmetrie:


OK, met hakken misschien iets te heftig? 😁


Omdat deze wol geen patroon heeft is deze ook goed te verwerken voor andere dingen, zoals truitjes en sjaals. En met sokkenwol kun je prima haken!
Ook deze 12 nieuwe kleuren kun je vinden in de webshop

Toch graag sokken breien? Je kunt hier een gratis sokkenpatroon downloaden (ook in het NL).





2 opmerkingen:

  1. Ik ben sedert een tijdje ook ‘gebeten’ door het sokken brei virus. Zo leuk om te doen. Nog altijd vond ik niet de perfecte maat voor mezelf, op naar de volgende dus.
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige garens!
    Erg leuk de "partner-serie".
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen