Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 9 juli 2019

Opruimen

Blijkbaar was het voor velen wel herkenbaar wat ik gisteren schreef: dat je kinderen zich niet kunnen voorstellen dat je ook jong bent geweest. Dat je gekke dingen durfde, uit de band sprong (?), ver weg ging, fouten maakte, feestjes had, verliefd werd.... voor je kinderen ben je altijd "oud"! Ik moet er een hele dag een beetje om grinniken - ze moesten eens weten 😁. In mijn hoofd ben ik nog steeds net 20, maar mijn lijf doet niet meer zo mee. En er zijn zoveel muizenissen bij gekomen die ik vroeger niet had, maar verder.......
***
Nu weer over naar de orde van de dag, terug naar aarde! Langzamerhand druppelen hier weer wintergarens binnen voor het komende seizoen. Veel, dik, volume. Snap je het probleem? Ik heb weer ruimte nodig! Dus heb ik alvast een paar pakketten in de webshop gezet met flinke kortingen. Deze week volgt er vast nog meer. Deze prachtige garens zijn flink afgeprijsd, misschien zit er iets voor je bij. Kijk deze week af en toe eens in deze categorie, ik blijf het aanvullen!


  o.a. Catania Mouliné of Amore Cashmere:






2 opmerkingen:

  1. Ik ga zo eens kijken, ook al had ik me voorgenomen voorlopig alleen mijn voorraad aan te spreken...maar o wolletjes zijn zo verleidelijk.

    BeantwoordenVerwijderen