Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 12 juli 2019

Kikkerzoet

Je zou het vandaag niet zeggen maar de zomer is echt van start gegaan! (op een héél klein ieniemienie-buitje na is het hier overigens helemaal droog gebleven).
Een aantal van onze leveranciers doen het de komende weken wat rustiger aan en een aantal houden ook daadwerkelijk zomerstop. Dat betekent dat een nabestelling ook wat langer op zich kan laten wachten. Zo ook bij onze Unicat. Heb je nog zin in een bol - of wil je er een met een afwijkende lengte? Als je bestelt t/m a.s. zondag 14 juli gaat hij nog met de laatste bestelling mee! Deze bollen komen dan ws. nog voor eind juli hier. Alles wat na zondag wordt besteld wordt pas eind augustus geleverd!

Nog wat inspiratie nodig? Deze 2 zijn werkelijk supermooi!

Suiker/kikkerzoete sjaal uit het boek Sjaals van Sascha
Gehaakt door Cathrien
Kleur kikker


Of deze schitterende Golvensjaal
Gebreid door Linda
Kleur Patina1 opmerking:

  1. Prachtige sjaals.
    Volgende week zijn we in Zeeland en hoop ik je winkel te bezoeken!
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...